NN Sports

Activiteiten

Sport Clinics

Wilt u ook graag samen lekker sportief bezig zijn? Wij organiseren een sport clinic voor u! Er zijn tal van mogelijkheden, van badminton tot salto ‘s maken, van freerunning tot volleybal en nog veel meer!

Meer informatie

Expeditie .........

Ook altijd al je eigen Expeditie willen doen? Wij organiseren een Expeditie om niet te vergeten! In deze expeditie ga je individueel maar ook als team aan de slag! Gebruik de specialiteiten van je teamgenoten tijdens de proeven!

Meer informatie

Sportief Kinderfeestje

Ben jij ook zo sportief? En heb jij ook altijd al een actief kinderfeestje willen geven voor jouw vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je feestje bij NNSports! En wij maken er samen één groot feest van!

Meer informatie

Voetbal 3-daagse

Tijdens de zomervakantie van 2018 organiseren we niet één; niet twee; maar DRIE dagen voetbalplezier! Verbeter je techniek, tactiek en spelinzicht en leer ook nog eens nieuwe voetbalmaatjes kennen!

Meer informatie

Voetbalschool

Ben jij tussen de 5 en 14 jaar en wil je jezelf nog verder ontwikkelen als voetballer? Dat kan! Volg 10 weken lang uitdagende techniektrainingen met veel individuele aandacht van een professionele trainer.

Meer informatie

NN Sports biedt nog veel meer mogelijkheden!

Een teamuitje, vriendenactiviteit of ondersteuning tijdens een sportevenement: met NN Sports ben je zeker van een sportief, uitdagend, goed georganiseerd evenement.

Informeer naar de mogelijkheden!