NN Sports organiseert allerlei sport- en spelevenementen; van buitenschoolse activiteit voor de jeugd tot aan teamuitjes of ondersteuning bij grotere sportevenementen.


NN Sports is een initiatief van Nick Nannen. Naast de opleidingen Sport en Bewegen (MBO) en de ALO (HBO) is Nick gediplomeerd in Medic First Aid (MFA) en het formuleren van speelwijzes. Daarnaast is hij in het bezit van een trainersdiploma (TC3) en al jaren actief als jeugdtrainer van D- en E/F-jeugd bij V.V. Raptim in Coevorden. Ook heeft Nick ruime ervaring als fitness- en zweminstructeur. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met voetballen,
skiën,
wakeboarden 
en zwemmen.


Bij de voetbalactiviteiten ligt de focus sterk op individuele aandacht. Door te werken in kleine groepen en te focussen op techniek en tactiek helpen we kinderen om, naast hun reguliere training, verder te excelleren.

Bij de naschoolse sport- en spelactiviteiten werken we volgens hetzelfde principe: individuele aandacht voor ieder kind, om zo te stimuleren en enthousiasmeren.

Maar bovenal gaat het bij al onze activiteiten om het plezier, zowel in het sportief bezig zijn als met de andere deelnemers. Goede sfeer en sportief gedrag staan altijd voorop.